De mancat în Gătaia
Bar – pizzerie „Acasă”
Întors de la Timișoara în Gătaia, locul unde trăiau bunicii săi, Raul Dan Crăciun s-a implicat câțiva ani în politica locală, după care s-a retras și a decis să își completezse veniturile deschizându-și un cafe bar. Și nu orice cafe bar ci unul făcut pe gustul său și în care clienții să se simtă ca acasă atunci când intră. Pereți întregi cu aparate foto vechi, ceasuri sau radiouri te introduc într-o atmosferă caldă și intimă, în timp ce poți servi ceaiuri sau cafele.








Cofetăria Carmencita SRL
Cu o experiență de 8 ani în domeniul cofetărieie și al patiseriei practicate la Timișoara, inspirată și dornică să își exprime ideile, Carmen Ciubotaru și-a adunat curajul și a participat la o ediție a concursului național Chef la cuțite. Experiența de acolo a motivat-o să își deschidă propria afacere. Astfel, aceasta a renunțat la jobul de la Timișoara, a închiriat spațiul unei foste cofetării din Gătaia și...a început. La nici opt luni de la deschidere, Cofetăria Carmencita este deja cunoscută atât localnicilor, cât și sătenilor din împrejurimi, care vin să cumpere prăjituri tradiționale, cozonaci sau să petreacă timp plăcut la o cafea în cofetărie.














Restaurant Elias
După ce în urmă cu 17 ani a deschis un mic fast food care nu a adus niciun câștig fiind nevoit să lucreze în paralel în construcții, ca să susțină afacerea, Adrian Ionesi a perseverat iar răbdarea sa a dat roade, pentru că afacerea a început să meargă și a reuși în ultimii șapte ani chiar să o extindă cu un restaurant și pizzerie. A deschis business-ul pentru că, la acea oră, nu existau astfel de servicii în orașul Gătaia. Cum cererea de servicii a crescut, Adrian Ionesi a deschis mai apoi o sală de evenimente și, mai apoi, o structură de cazare pe care dorește să o îmbunătățească. Lângă ea, acesta este preocupat să amenajeze o zonă de petrecere a timpului liber și organizează spațiul unei bălți de pescuit.











