De mancat în Jamu Mare
SC La Florinel Food SRL
Povestea lui Florin Oprea începe mai demult și are legătură cu lumea restaurantelor. După ce acesta a lucrat mai mulți ani în industria ospitalității a decis să își deschidă propria afacere în casa veche a familiei din Ferendia. Deschisă la început ca o mică terasă locală, afacerea a crescut și s-a extins permanent. Cu un talent înăscut și multă muncă, Florin Oprea și-a crescut permanent numărul de clienți care trec pragul restaurantului său ce are astăzi un număr de 180 de locuri. Mâncarea permanent proaspătă, rețete locale diverse și folosirea unor ingrediente proaspete și de calitate i-au atras acestuia un număr tot mai mare de cleinți, dar și de cereri pentru organizarea de evenimente locale. Pe lângă servicrea în restaurant, Florin Oprea oferă și servicii de livrare la domiciliu, iar clienții săi vin nu doar din satele dimprejur, ci și din marile orașe – Timișoara, Reșița, Deta sau Gătaia. Iar ceea ce îi atrage este exact gustul preparatelor sale. Recomandăm!






















SC MegaPan SRL
Ababei Lucian și soția sa au preluat brutăria din Jamu Mare după ce foștii administratori au anunțat că renunță la afacere. Plini de entuziasm, cu studii și experiență în domeniul gastronomiei realizate de soție, dar și multe idei despre diversificarea produselor de panificație, aceștia au câștigat încă din primele luni un număr mare de clienți încântați de produsele lor: pâine tradițională de secară, franzelă clasică, covrigi și altele. În viitorul apropiat aceștia doresc să extindă oferta cu focaccia și pâine integrală și vor să respecte regula cea mai importantă pentru ei, aceea de a prelucra manual aluatul, chiar dacă o gamă variată de utilaje sunt la dispoziția lor.



















